Hjemlevering

Montering

Peisinnsats

Peisinnsats – Den perfekte peisinnsatsen for ditt hjem

Hvorfor velge en peisinnsats?

Peisinnsatser gir flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle peiser. En av de mest fremtredende fordelene er energieffektiviteten. Moderne peisinnsatser er designet for å utnytte brenselet optimalt, noe som gir mer varme med mindre ved. I tillegg er peisinnsatser enkle å installere og kan ofte plasseres i eksisterende peisåpninger, noe som gjør dem til et praktisk valg for renovering.

Våre anbefalte peisinnsatser

Hos Peisbutikken tilbyr vi en rekke peisinnsatser fra ledende produsenter, kjent for både kvalitet og design. Her er noen av våre mest populære valg:

Jøtul Peisinnsatser

Jøtul er kjent for sin kombinasjon av tidløs design og moderne teknologi. Deres peisinnsatser er ikke bare vakre, men også svært effektive, noe som gjør dem til et toppvalg for mange hjem.

Nordpeis Peisinnsatser

Nordpeis tilbyr et bredt spekter av moderne og stilige peisinnsatser. De er enkle å installere og gir et rent, moderne uttrykk som passer perfekt i nyere boliger.

Dovre Peisinnsatser

Dovre fokuserer på robusthet og effektivitet, og deres peisinnsatser er laget for å tåle harde norske vintre samtidig som de gir en jevn og behagelig varme.

Hvordan velge riktig peisinnsats for ditt hjem

Når du skal velge en peisinnsats, er det flere faktorer du bør vurdere for å sikre at du får mest mulig ut av din investering.

Fordeler med peisinnsatser

Peisinnsatser gir ikke bare en effektiv varmekilde, men de bidrar også til å redusere energiforbruket i hjemmet. De er også enkle å vedlikeholde, med minimal rengjøring sammenlignet med åpne peiser. Dette gjør dem til et utmerket valg for moderne husholdninger.

Ulike typer peisinnsatser vi tilbyr

Hos Peisbutikken tilbyr vi en rekke forskjellige typer peisinnsatser, inkludert vedfyrte, gassfyrte og elektriske innsatser. Dette gir deg fleksibilitet til å velge den løsningen som best passer dine behov.

Installasjonstips for peisinnsatser

For å få mest mulig ut av din peisinnsats, er det viktig å sørge for at den blir installert riktig. En profesjonell installasjon vil sikre at peisinnsatsen fungerer optimalt, og at den oppfyller alle sikkerhetskrav.

Vedovner | Gasspeiser