Hjemlevering

Montering

GTIN: 5900412184341 Produktnummer: CO-SAL06-100 Kategori:

Nordpeis Salzburg R: Høy base

Nordpeis Salzburg R: Høy base – Betongelement som du kan benytte for å få brennkammeret høyere – og også gjøre peisen høyere, noe som også forbedrer dens varmelagrende egenskaper

kr 3 650

Nordpeis Salzburg R: Høy base

Forbedre funksjonaliteten og estetikken til din Nordpeis Salzburg R peis med vår spesialdesignede høye base i betong. Denne basen er nøye utformet for å passe perfekt til Salzburg R-serien, og gir peisen et løft både bokstavelig og visuelt.

Den høye basen er laget av robust betong, som sikrer stabilitet og holdbarhet. Betongens naturlige utseende gir en moderne og stilren finish som komplementerer peisens design. Ved å heve peisen, forbedrer denne basen ikke bare synligheten av flammene, men gir også en mer komfortabel betjeningshøyde, noe som gjør det enklere å legge ved og vedlikeholde peisen.

Denne basen er eksklusivt designet for Nordpeis Salzburg R-serien, noe som sikrer en perfekt passform og enkel installasjon. Den integrerer sømløst med peisens eksisterende struktur, og gir et rent og ryddig utseende uten synlige skjøter. I tillegg til å forbedre peisens funksjonalitet, gir den høye basen også en estetisk fordel ved å skape en mer imponerende og dominerende tilstedeværelse i rommet.

Velg Nordpeis Salzburg R: Høy base for å kombinere funksjonalitet, holdbarhet og stil i ditt hjem. Gjør peisopplevelsen komplett med denne elegante og praktiske løsningen.

Tilbehør og alternativ:

Nordpeis

A+

kr 74 100

Kanskje du også liker ...

PeisButikkenAS

kr 2 410,37kr 3 731,89

Velg alternativ Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden