Montering

Kategori:

Aduro trådløs rumtemperatursensor

kr 915

Aduro Trådløs Rumtemperatursensor

 

Opplev en ny dimensjon av komfort og kontroll med Aduro Trådløs Rumtemperatursensor. Denne innovative sensoren er designet for å gi deg nøyaktig og pålitelig temperaturmåling i rommet der din Aduro Hybrid-ovn er plassert.

Enkel tilkobling og plassering Med trådløs tilkobling via Wi-Fi kan sensoren plasseres opptil 8 meter fra ovnen, noe som gir deg fleksibilitet til å måle temperaturen der det er mest relevant. I motsetning til den innebygde sensoren som måler temperaturen ved gulvnivå, gir denne trådløse sensoren en mer representativ måling av romtemperaturen

Elegant og diskret design Sensoren har et stilrent design i hvit plast som passer inn i ethvert interiør. Med kompakte mål på 11,7 x 5,6 x 2,7 cm, er den både diskret og funksjonell.

Praktisk og brukervennlig Aduro Trådløs Rumtemperatursensor leveres med 3x CR123A batterier, slik at du kan ta den i bruk med en gang. Den er kompatibel med flere modeller, inkludert Aduro H1, H2, H3 Lux, H4 Lux og H5.

Hvorfor velge Aduro Trådløs Rumtemperatursensor?

  • Nøyaktig temperaturmåling: Få en mer presis måling av romtemperaturen.
  • Fleksibel plassering: Plasser sensoren der det passer best for deg.
  • Enkel installasjon: Rask og enkel tilkobling via Wi-Fi.
  • Elegant design: Passer inn i ethvert hjem med sitt stilrene utseende.

Gjør hverdagen litt enklere og mer komfortabel med Aduro Trådløs Rumtemperatursensor – den perfekte løsningen for et behagelig inneklima.

Tilbehør og alternativ:

Kanskje du også liker ...